EmergenSea je novi partner CRO Melges 24 Cupa

Nakon Angelina Yacht Chartera, Sailing Pointa Hrvatska, North Sailsa, One Sailsa, digitalnog studija Akvarij, regate.com.hr i Raiser digitalne agencije, novi partner CRO Melges 24 Cupa postao je EmergenSea, služba pomoći i podrške na moru s kojom je potpisan višegodišnji ugovor o suradnji.

EmergenSea će se #najboljimaodnajboljih pridružiti na trećoj ovogodišnjoj regati Cupa – Opatija CRO Melges 24 Cupu koja je na rasporedu od 31. ožujka do 2. travnja 2023. godine.

Hvala vam na potpori i dobrodošli u sve brojniju CRO Melges 24 obitelj.

Kao vlasnik firme Alimar Skiper Sistemi d.o.o. (koja je vlasnik EmergenSea franšize) mogu kazati da smo izuzetno zadovoljni i ponosni što možemo podržati CRO Melges 24 Cup u kojem jedre doslovno svi hrvatski šampioni i svi koji u jedrenju nešto znače. Iako regatno jedrenje lagano posustaje, pa je tako i regata sve manje, u CRO M24 Cupu vidimo silan natjecateljski naboj i veliku perspektivu, a uvjereni smo da će kroz vrijeme CRO Melges 24 Cup postati primjer i ostalim zaljubljenicima u jedrenje kako se organizirati. Na istom tragu za vjerovati je da će kroz one-design jedrenje i ostali zainteresirani sponzori dati svoj prilog kako bi nam ovaj Cup još više dobio na težini, izjavio je Drago Dešpalj u ime EmergenSea.

Posebno opremljena brza plovila, odgovarajuća oprema, 24 satna dežurna logistika te educirani kadar, ono je što EmergenSea mrežu čini pouzdanim partnerom u momentu kad Vam na moru zatreba pomoć, spašavanje imovine, dostava ili pratnja. ES mreža konstantno potpomaže i podržava razne manifestacije na moru te im pruža nužnu sigurnost.

Više možete saznati na: https://www.emergensea.net/